Jubilarissen

Dit bericht werd geplaatst in VIOS nieuws en getagged met , op door .

Op 25 April 2022 was het zover voor onze eigen Jubilarissen. Dit keer was het de beurt aan Sanne Hillebrand, Paul Pouw & Hans Vrijburg.

Sanne is alweer 25 jaar lid van onze mooie vereniging. Begonnen als klein meisje, heeft ze al een hoop rollen op haar naam, maar als dochter van Hanneke & Fons (beide ook actieve leden) is dat niet zo gek!

Paul kun je al 40 jaar vinden bij VIOS. Eerst lid van buurt vereniging Maskarade, maar toen er 40 jaar geleden de vraag kwam of hij bij VIOS een rol wilde vertolken, was de overstap snel gemaakt, want ja, ook bij Paul is de halve familie lid van de vereniging!

And last but not least… Hans! Alweer 50 jaar lid, wat een bijzondere prestratie. Ook Hans begon als klein jongetje op de planken, vanwege privé redenen nu geen actieve speler meer, maar we hopen dat hij nog lang bij VIOS betrokken blijft en dat we hem nog vaak mogen verwelkomen in ons dorpshuis!

We willen deze 3 enthousiaste, fijne, gezellige mensen  bedanken voor hun bijdrage de afgelopen jaren. We hopen dat ze nog vele jaren familie blijven van VIOS!

 

Op 17 Februari 2020 was het zover voor onze eigen Vronie Daalmeijer. Zij was tijdens deze vergadering onze jubilaris. Vronie is 50 jaar lid van VIOS en heeft aan maar liefst 70 stukken haar bijdrage geleverd. Ze begon haar carrière in 1971 als Lia, het keukenmeisje in ”Een beeld van een man”. Speelde o.a. als Mrs. Morris, Riet, Elvira en Margje de mooiste rollen en heeft ook regelmatig de regie op zich genomen!

Vronie, ontzettend bedankt voor je enthousiasme, hulp en mooie spel de afgelopen jaren. We hopen dat je nog vele mooie stukken kunt gaan spelen komende jaren! Petje af!!!

 

Tijdens de jaarvergadering 11 februari 2019 was er een klein feestje. Zowel Trees Gembey als Piet Pouw zijn namelijk al 50 jaar lid van onze gezellige toneelvereniging. Daarmee kan je dus zeggen dat zij leden van het eerste uur zijn, want VIOS bestaat dit jaar 53 jaar. Het bijzondere is dat er genoeg mensen bij de vergadering aanwezig waren die nog niet eens geboren waren toen Trees en Piet actief gingen deelnemen binnen de vereniging.

Piet en Trees, hartelijk bedankt voor jullie inzet in de afgelopen jaren en we hopen nog heel wat jaartjes te mogen genieten van jullie gezelschap, vakmanschap en gezelligheid. Chapeau!!

Labels:,