Jubilarissen

Dit bericht werd geplaatst in VIOS nieuws en getagged met , op door .

Op 17 Februari 2020 was het zover voor onze eigen Vronie Daalmeijer. Zij was tijdens deze vergadering onze jubilaris. Vronie is 50 jaar lid van VIOS en heeft aan maar liefst 70 stukken haar bijdrage geleverd. Ze begon haar carrière in 1971 als Lia, het keukenmeisje in ”Een beeld van een man”. Speelde o.a. als Mrs. Morris, Riet, Elvira en Margje de mooiste rollen en heeft ook regelmatig de regie op zich genomen!

Vronie, ontzettend bedankt voor je enthousiasme, hulp en mooie spel de afgelopen jaren. We hopen dat je nog vele mooie stukken kunt gaan spelen komende jaren! Petje af!!!

 

Tijdens de jaarvergadering 11 februari 2019 was er een klein feestje. Zowel Trees Gembey als Piet Pouw zijn namelijk al 50 jaar lid van onze gezellige toneelvereniging. Daarmee kan je dus zeggen dat zij leden van het eerste uur zijn, want VIOS bestaat dit jaar 53 jaar. Het bijzondere is dat er genoeg mensen bij de vergadering aanwezig waren die nog niet eens geboren waren toen Trees en Piet actief gingen deelnemen binnen de vereniging.

Piet en Trees, hartelijk bedankt voor jullie inzet in de afgelopen jaren en we hopen nog heel wat jaartjes te mogen genieten van jullie gezelschap, vakmanschap en gezelligheid. Chapeau!!

Labels:,