Toneel Seizoen 2020

Dit bericht werd geplaatst in VIOS nieuws en getagged met ,,,, op door .

LET OP:

Lieve toneelliefhebbers van Vios,

Wat een gek jaar is 2020 opeens geworden! Helaas hebben wij geen andere keus dan het toneelseizoen van Vios tot na de zomer stop te zetten.

Waar onze jeugd in januari nog enthousiast is begonnen met repeteren voor Hantje helpt een handje, wat wij eerder deze maand gecanceld hebben in verband met de gezondheidsmaatregelen rondom de Corona-crisis, zullen wij nu ook ons project De Potvis stil moeten zetten. De verlenging van de maatregelen tegen groepsvorming tot 1 juni betekent dat het niet realistisch is om rond die tijd een stuk op de planken te zetten.

Wij vragen om begrip voor dit besluit en zien jullie allemaal graag terug in betere tijden.
Veel gezondheid gewenst.
Groet,

Bestuur van toneelvereniging Vios.

 

Wat in het vat zit verzuurt niet. Hieronder alvast informatie over de stukken nu zijn uitgesteld….

Hantje helpt een handje     –    avondvullend sprookje / familievoorstelling

Hantje is een handig meisje met een klusbedrijf in  de woestijn. Ze vindt het heerlijk om mensen te helpen. Er is alleen één probleem: in de hete en droge woestijn komen bijna nooit klanten. Uit eenzaamheid lijken de zon en een palm Hantje’s beste vrienden te worden, totdat zij op een dag zeer bijzondere bezoekers over de vloer krijgt.

Ze belandt in een sprookje vol spanning & avontuur en maakt kennis met twee prinsen. En Hantje zou Hantje niet zijn als zij deze prinsen niet zou helpen met hun problemen. Tegelijkertijd krijgt Hantje ook nog eens bezoek van een boze baas uit haar verleden.

De Potvis    –  avondvullende voorstelling volwassenen
”De Potvis” is een nieuwe Nederlandse komedie over twee zussen en hun moeder, die worden geconfronteerd met de beperkte houdbaarheid van hun vertrouwde bestaan. De zusjes Mia & Roos zijn zo verschillend als maar kan. Dat blijkt opnieuw wanneer zij elkaar treffen in het ouderlijk huis aan zee, om orde op zaken te stellen na de dood van hun humeurige vader. Wat een kort familiebezoek had moeten zijn, loopt al snel uit de hand als blijkt dat moeder niet meer goed voor zichzelf zorgt. Ze wordt met de dag afhankelijker van haar dochters, en die hebben al genoeg aan zichzelf. Als moeder bijna verdrinkt omdat ze een aangespoelde potvis van een wisse door wil redden, begrijpen de zusjes dat waarschijnlijk niet meer goed komt met haar.

Wij houden u op de hoogte wanneer we weer gaan spelen!

Ook toneelfan?

Ben je nou enthousiast geworden? Kom een keer sfeer proeven tijdens een repetitie avond. Vanaf september zijn we op maandag avond te vinden in “Ons Dorpshuis” in Oud Ade. En wie weet schitter je volgend jaar zelf op het toneel of wordt je een waardevolle kracht achter de schermen. Iedereen is welkom!

Labels:, , , ,