Toneel Seizoen 2022

Dit bericht werd geplaatst in VIOS nieuws en getagged met ,,,, op door .

Hantje helpt een handje     –    avondvullend sprookje / familievoorstelling

Hantje is een handig meisje met een klusbedrijf in  de woestijn. Ze vindt het heerlijk om mensen te helpen. Er is alleen één probleem: in de hete en droge woestijn komen bijna nooit klanten. Uit eenzaamheid lijken de zon en een palm Hantje’s beste vrienden te worden, totdat zij op een dag zeer bijzondere bezoekers over de vloer krijgt.

Ze belandt in een sprookje vol spanning & avontuur en maakt kennis met twee prinsen. En Hantje zou Hantje niet zijn als zij deze prinsen niet zou helpen met hun problemen. Tegelijkertijd krijgt Hantje ook nog eens bezoek van een boze baas uit haar verleden. Als dat maar goed komt…

De 2 familievoorstellingen van ‘Hantje helpt een handje’ worden opgevoerd op zaterdag 25 juni (19:30 uur) & zondag 26 juni (14:30 uur). Reserveren kan via www.viosoudade.nl/reserveren & de deur gaat 30 min. voor aanvang open.

Entree volwassenen €7,50 – jeugd tot 12 jaar €5,-

____________________________________________________________________

Lieve toneelliefhebbers van Vios,

EINDELIJK!

Het waren 2 lange jaren van een stil Dorpshuis, stille straten, een stil podium, een stille bar en repetitieboekjes in de hoek… Maar! eindelijk kunnen wij weer aan de slag! Het bestuur heeft de koppen weer bij elkaar gestoken en alles zo snel mogelijk weer in gang gezet, wat heeft geleid tot het (her)opstarten van de repetities van ‘Handje helpt een handje’.

Wat super fijn is het, om te zien dat iedereen zijn of haar repetitieboekje weer uit de kast heeft getrokken om vol enthousiasme elke maandag avond keihard zijn best te doen op de planken. Zodat ze u als toneel-liefhebber op 25 & 26 Juni weer een warm welkom terug-gevoel kunnen geven! Want we hebben u zo gemist!

Ook kijken we al verder in dit jaar. Zo gaan we in Juni aan de slag met de workshops voor Groep 7 & 8, willen een knaller van een toneelstuk neerzetten in het najaar en hopen we natuurlijk heel hard op een Fancy Fair als vanouds.

Dit alles zult u tegen die tijd vanzelf voorbij zien komen op onze site en op de socials! Hou die dus goed in de gaten!

Tot heel snel in ons theater!

Lieve toneelgroetjes,

Toneelvereniging Vios.

Ook toneelfan?

Ben je nou enthousiast geworden? Kom een keer sfeer proeven tijdens een repetitie avond en wie weet schitter je tijdens een volgende uitvoering zelf op het toneel of wordt je een waardevolle kracht achter de schermen. Iedereen is welkom!

Labels:, , , ,