Toneel Seizoen 2020

Dit bericht werd geplaatst in VIOS nieuws en getagged met ,,,, op door .

Het nieuwe jaar is afgetrapt met ”Hemel op Stelten” en met succes! Volle zalen en leuke reacties. Een goede start voor een prachtig toneel seizoen.

Zet maar in uw agenda

Hantje Helpt een Hantje

Een oase in de woestijn. De zon. Een palm. Zand. Eenzaamheid. Hantje wacht. Was het niet zo’n goed idee om hier een klusjesbedrijf te beginnen? Wordt dit weer een stille dag zonder klanten? Allesbehalve! Die middag tuimelt ze in een vrolijk sprookje vol spanning en vreemde bezoekers. En reken maar dat Hantje iedereen een handje helpt! Ze brengt vrede tussen twee prinsen. Ze helpt twee geesten uit twee flessen. En ondertussen rekent ze ook nog af met een boze baas uit haar veleden. Ja, handig meisje, die Hantje!

EEN AVONDVULLEND SPROOKJE

Hantje helpt een hantje wordt voor u gespeeld op Zaterdag 4 April 20.00 & Zondag 5 April 14.00

De Potvis

”De Potvis” is een nieuwe Nederlandse komedie over twee zussen en hun moeder, die worden geconfronteerd met de beperkte houdbaarheid van hun vertrouwde bestaan. De zusjes Mia & Roos zijn zo verschillend als maar kan. Dat blijkt opnieuw wanneer zij elkaar treffen in het ouderlijk huis aan zee, om orde op zaken te stellen na de dood van hun humeurige vader. Wat een kort familiebezoek had moeten zijn, loopt al snel uit de hand als blijkt dat moeder niet meer goed voor zichzelf zorgt. Ze wordt met de dag afhankelijker van haar dochters, en die hebben al genoeg aan zichzelf. Als moeder bijna verdrinkt omdat ze een aangespoelde potvis van een wisse door wil redden, begrijpen de zusjes dat waarschijnlijk niet meer goed komt met haar.

De Potvis wordt voor u gespeeld op Vrijdag 5 Juni 20.00, Vrijdag 12 Juni 20.00 & Zaterdag 13 Juni 20.00

Reserveren kan hier

Wij begroeten u graag in ons warme theater tijdens een van onze voorstellingen.

Ook toneelfan?

Ben je nou enthousiast geworden? Kom een keer sfeer proeven tijdens een repetitie avond. Vanaf september zijn we op maandag avond te vinden in “Ons Dorpshuis” in Oud Ade. En wie weet schitter je volgend jaar zelf op het toneel of wordt je een waardevolle kracht achter de schermen. Iedereen is welkom!

Labels:, , , ,