Jubileumfeest

Verhaal


Tijdens ons jubileumjaar is er uiteraard een besloten jubileumfeest voor de leden. Dit heeft plaatsgevonden op 16 april 2016. Zoals van een toneelvereniging (en haar leden) verwacht mag worden werd er aanspraak gemaakt op de improvisatie talenten. De leden werden ‘gedropt’ in Leiden en kregen via de mobiele telefoon opdrachten. Natuurlijk kon je met het uitvoeren van de opdrachten punten verdienen. En ja, u raad het al, het team met het meeste aantal punten heeft gewonnen. Het uitvoeren van de opdrachten heeft de organisatie behoorlijk op de lachspieren gewerkt. Hier treft u een link aan naar de foto’s en filmpjes aan van het bijzonder gezellige 50 jarig jubileumfeest voor de leden van VIOS, zodat u ook even mee kan lachen.

Na het programma in Leiden werden de leden van VIOS vergast op een aantal stand-up comedian optredens in La France te Oegstgeest, gevolgd door een heerlijke maaltijd. Daarna nog een afzakkertje in “Ons Dorpshuis” te Oud Ade alwaar de winnaars van het middagprogramma bekend gemaakt werden.

Op een gegeven moment kwam de Burgermeester, mevrouw van der Velden-Menting, binnen. Op zich al bijzonder, maar ze bleek als afgevaardigde van de Koning in ons midden te zijn. VIOS heeft een Koninklijke erepenning ontvangen. Heel bijzonder om te ontvangen en wij zien het als een eerbetoon aan alle leden en bestuurders die de afgelopen 50 jaar hun bijdrage hebben geleverd aan onze vereniging.

We voelen ons in dit kroonjaar dan ook met recht ‘Koninklijk’. Maar een goede koning, zo leren ons de toneelspellen, loopt niet naast zijn gouden schoenen, noch gaat hij gebukt onder zijn kroon. Een goede koning staat tussen het volk en is dienstbaar. Dat lijkt ook ons, als toneelvereniging, een uitstekende plek voor nog eens 50 jaar.

Toneelvereninging VIOS, om u te dienen!