Vakantie

Dit bericht werd geplaatst in VIOS nieuws en getagged met ,,,, op door .

De leden van VIOS houden even vakantie. We kijken weer terug op een volledig geslaagd seizoen waarin we met jong en oud met veel plezier gerepeteerd hebben. Ook dit jaar weer debutanten binnen onze vereniging, waar we natuurlijk heel blij mee zijn.

Uitvoeringen

In oktober 2018 begon het seizoen met het familiestuk “Fabelachtig”. Bijna volledig gespeeld door onze jeugdleden. De repetitieperiode was niet geheel rimpelloos verlopen, maar de uitvoeringen waren het wachten meer dan waard.

De fancy fair werd dit jaar ook weer geopend met een toneelstukje voor de allerkleinsten. Dit jaar werd dit “Koning Jozef” uitgevoerd door een aantal volwassen leden. Tijdens het jubileumfeest van het GGK is de hilarische uitvoering nogmaals op de planken gezet.

In december was het de beurt aan de volwassenen die met “De Italiaanse Meesterhand”. Een komische thriller waarbij heel wat karakters sneuvelden. Maar tot aan het eind bleef het onzeker wie nu de kwade genius was. We hebben genoten.

Tenslotte is in april de familievoorstelling “De proef van Halfelf” gespeeld door een aantal jeugdleden aangevuld met Gerrie en Angela om het geheel in goede banen te leiden. Vooral het gooien met slagroom en koekjes heeft indruk gemaakt. Daar hoor je nu nog kinderen over.

Volgend seizoen

We gaan nu wel vakantie houden, maar de plannen voor het komende seizoen zijn al gesmeed. Je kan de agenda alvast intekenen: 5, 11 en 13 oktober komt er een zeer speciale voorstelling “Op bezoek bij Mr. Green” gespeeld door vader en zoon Pouw.  De Fancy Fair wordt geopend op 2 november met “Kabouter Stouter”. En 13 en 14 december gaan we het avondvullende blijspel “De Hemel op stelten” gespeeld. In het weekend daarop nog een keer, maar dat staat nog niet helemaal vast. Hou onze site in de gaten, dan mis je niets!!

Buiten de repetities en uitvoeringen zijn er ook andere activiteiten geweest. Zo is bijvoorbeeld onze filmgroep flink aan het oefenen met de nieuwe apparatuur en wie weet wat voor moois daar weer van komt. Voor groep 7 van de Kinderbrug is traditiegetrouw een middag georganiseerd waarbij de kinderen een kijkje in de keuken van onze vereniging krijgen. En natuurlijk als afsluiting een improvisatie avond, erg gezellig en veel gelachen.

Ook toneelfan?

Ben je nou enthousiast geworden? Kom een keer sfeer proeven tijdens een repetitie avond. Vanaf september zijn we op maandag avond te vinden in “Ons Dorpshuis” in Oud Ade. En wie weet schitter je volgend jaar zelf op het toneel of wordt je een waardevolle kracht achter de schermen. Iedereen is welkom!

Fijne vakantie.

Labels:, , , ,