Skip to main content

Leden

Bij Vios hebben wij 3 soorten leden, zij zijn allemaal even onmisbaar. Wij bieden je hier wat informatie over lidmaatschap bij onze vereniging en hopen jou ook te verwelkomen. Schrijf je via deze pagina in en kom erbij!

De vaste repetitieavond is op maandag in ons “Ons dorpshuis” te Oud Ade, hier genieten wij van de vrijheid en ruimte onszelf en onze voorstellingen te ontwikkelen.

Bij Vios is iedereen welkom, wij hebben geen wachtlijst en houden geen audities. De oorsprong van onze naam is niet voor niets Vriendschap is ons streven.

Spelend lid jeugd
Vanaf 11 jaar ben je bij Vios van harte welkom als jeugdlid. Sterker nog, zit je in groep 7 en wil je toneel als hobby uitproberen? Dan is jouw 1e jaar lidmaatschap gratis!

Toneelspelen is leuk, gezellig en bovendien goed voor je zelfvertrouwen. Onze jeugdafdeling speelt gemiddeld 2 toneelstukken per jaar: het ‘Fancy Fair’-stukje van 15 minuten voor het jongste publiek wat de start van de jaarlijkse Fancy Fair Oud Ade inluidt én een grote familievoorstelling.

Als jeugdlid begin je meestal met spelen in het Fancy Fair-stukje, waarna je doorstroomt naar de familievoorstelling die vaak in samenspel is met enkele volwassen leden. Zodra je 19 wordt stroom je automatisch door naar het volwassenentoneel, al blijft er dus de ruimte om met de jeugd mee te spelen.

Jeugdlidmaatschap t/m 18 jaar kost slechts €7,50,- euro per jaar.

Spelend lid volwassenen
Heb jij interesse in acteren, zelfvertrouwen ontwikkelen en gezellige avonden? Heb je al eens teksten uit je hoofd geleerd en op het podium gestaan óf ben je nog helemaal nieuw op het toneel? Het maakt niet uit, ieder is welkom die interesse heeft.

Samen met een groep Viosleden ben je verantwoordelijk om het beste ervan te maken en inzet te geven zodat jullie én het publiek van de voorstellingen kunnen genieten.

Er zijn jaarlijks gemiddeld 2 producties, wij houden van afwisseling, plezier en de diepte opzoeken. Zo spelen wij een geheel wisselend genre toneelstukken en schromen wij het niet in één jaar van klucht tot tragedie te spelen.

Volwassenen lidmaatschap is €15,- euro per jaar.

Ondersteunende leden
Naast acteren zijn er vele andere bezigheden die samenkomen om een goede voorstelling te maken.

Uiteraard heeft een toneelstuk een regisseur nodig én hebben wij altijd een souffleur achter de hand om onze toneelspelers bij te staan. Om een mooie voorstelling te brengen zijn er ook leden nodig die voor de kleding, grime en kapsels zorgen, die het decor bouwen en de aankleding regelen én natuurlijk de techniek verzorgen met onze mooie installatie.  

Ben jij creatief, handig of gewoon heel enthousiast en behulpzaam? Ook jij bent van harte welkom!

Ondersteunend lidmaatschap is €15,- euro per jaar.

Wil jij lid worden van Vios?
Vul onderstaande gegevens in en kom erbij!

Wie ben je?

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Waar woon je?

Invalid Input
Ongeldige invoer
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Probeer eens opnieuw

Met het invullen van dit formulier gaat u automatisch akkoord met onze AVG-Privacyverklaring.