Over VIOS

VIOS is al 50 jaar dé toneelvereniging in Oud Ade. De vereniging bestaat uit 3 afdelingen: het jeugdtoneel (12-19 jaar), volwassenentoneel (19+) en de ondersteunende (niet spelende) leden.
De afkorting VIOS staat voor: Vriendschap Is Ons Streven. Wij zijn een actieve en bovenal gezellige amateurtoneelvereniging midden in het Groene Hart van Nederland. Onze thuisbasis is “Ons Dorpshuis”, het sfeervolle dorpshuis van Oud Ade. Wij tellen op het ogenblik meer dan 60 leden waarvan ruim 50 werkelijk spelen. Plezier staat bij ons voorop!
VIOS brengt per seizoen gemiddeld 4 stukken op de planken. Daarin gaan wij een culturele uitdaging alles behalve uit de weg. Ondanks het feit dat wij een amateur vereniging zijn streeft VIOS er reeds jaren lang naar ons gewaardeerd publiek te vermaken met een breed scala aan toneelstukken en musicals. Daarin worden de meest uiteenlopende genres gecombineerd.
Buiten de gezellige repetities en heerlijke uitvoeringen worden er voor de leden ook improvisatie-avonden en andere leuke activiteiten georganiseerd.

Wij hopen u snel te mogen begroeten in ons warme, knusse theater!